Make your own free website on Tripod.com
faqja kryesore | Emra musliman tė gjinis mashkullore | Emra musliman tė gjinis femrore | foto | 99 emrat e Allahut | islami dhe terorizmi | sure | Islami dhe shkenca

Islami

kontakto

                          kafirun
1. Thuaj: ģO ju jobesimtarė! 
2. Unė nuk adhuroj atė qė ju e adhuroni! 
3. As ju nuk jeni adhurues tė Atij qė unė e adhuroj! 
4. Dhe unė kurr nuk do tė jem adhurues i asaj qė ju adhuroni! 
5. Por edhe ju nuk do tė jeni adhurues tė Atij qė unė adhuroj! 
6. Ju keni fenė tuaj (qė i pėrmbaheni), e unė kam fenė time (qė i pėrmbahem)!

antraksi_@hotmail.com